Výmenný pobyt s partnerskou školou Zernike College

tatry

V dňoch 9. - 14. októbra 2016 sme už po tretíkrát privítali holandských študentov z našej partnerskej školy Zernike College v Groningene. Spoločne s niekoľkými ďalšími európskymi krajinami sme zapojení do medzinárodného výmenného pobytu, ktorý je súčasťou tzv. Kultúrneho maratónu. 

V nedeľu 9. októbra 2016 sme na parkovisku Campo di Martin privítali holandských študentov. Každý si bez problémov našiel svojho výmenného partnera. Popoludní sme mali všetci vlastný program.

 Ďalší deň sme sa stretli o 9.00 v škole, študentom sme ukázali budovu obchodnej akadémie a začali sme s workshopom. Po vzájomnej diskusii sa nám podarilo vybrať si rôzne zaujímavé témy, ktoré budeme spoločne prezentovať v apríli budúceho roku. Poobede väčšina z nás išla do Žiliny.

 V utorok sme išli objavovať čaro Slovenska – Vysoké Tatry. Naskytol sa nám nádherný pohľad na Studenovodské vodopády pri Hrebienku.

 Nasledujúci deň sme navštívili Harmaneckú jaskyňu. Po návrate do Martina sme sa vybrali na bowling a kolotoče.

Posledný deň pred odchodom bol pre nás všetkých najatraktívnejší. Čakala na nás príjemná aktivita – laserová hra, kde si každý prišiel na svoje. Potom sme sa vrátili naspäť do školy a dokončili sme rozpracovaný workshop. Večer sme pripravili našim novým kamarátom rozlúčkový program.

 Všetkým nám tento výmenný pobyt priniesol veľa skúseností a množstvo zážitkov a rozhodne sa tešíme na cestu do Holandska.

 

V. Masnicová, V. Kordová, A. Móricová, P. Gajdošová (žiačky II. B a II. C)

 

tatry 

jaskyna

laser arena

 workshop 1

 

 

 

 

 
Nájdete nás aj tu

instagram fb

Kontakty

Obchodná akadémia

Bernolákova 2

036 37 Martin

 

043/422 18 90

043/422 35 79

office@oamt.sk

 

Zriaďovateľ

   logo zsk 

 

Správa o VV činnosti

dokument

Jedálny lístok
Žiacka knižka
ISIC/EURO 26

isicoa3

Meniny
Meniny na web
Dotazník spokojnosti

dotaznik