Spracovanie informácii na počítači

sip3

 

V dňoch 22. - 23. marca 2017 som sa zúčastnil celoštátnej súťaže žiakov stredných škôl v spracovaní informácií na počítači, ktorá sa konala v priestoroch Obchodnej akadémie Rožňava. Súťažil som v disciplíne písanie na počítači.

 

Počas dlhej cesty do Rožňavy sme si urobili s pani profesorkou Lukáčovou prestávku v Košiciach, kde sme si prezreli miestne kultúrne pamiatky a posedeli v kaviarni. Po príchode do Rožňavy sme sa ubytovali a najedli.

Prvý deň mali súťažiaci priestor na tréning a vo večerných hodinách sa uskutočnilo zahájanie súťaže v priestoroch rožňavskej radnice. Toto zahájenie sa nieslo v slávnostnej atmosfére s bohatým kultúrnym programom, pozostávajúcim z vystúpenia folklórneho súboru, latinskoamerických tancov a spevu dvoch sestier, ktorý ohúril všetkých divákov.

Druhý deň sa už súťažilo v našej kategórii naostro. Po odpísaní náročného textu sme sa vybrali na návštevu kaštieľa v Betliari, kde sa natáčal aj seriál 1890, ktorý v tomto období beží v TV.

Nakoniec nás všetkých čakalo slávnostné ukončenie súťaže a vyhlásenie výsledkov. Obsadil som 16. miesto, čo je na jednej strane úspech, byť 16. najlepší na Slovensku, avšak mal som ambície umiestniť sa ešte o pár priečok vyššie a obhájiť aspoň minuloročné 12. miesto zo Serede.

Cestou naspäť sme zažili aj akčnú jazdu ako z filmu Taxi, pretože sme sa báli, že nestihneme vlak, ktorý mal nakoniec polhodinové meškanie. Nakoniec sme ale všetko šťastlivo postíhali a domov sme sa dopravili rýchlovlakom Pendolino.

                                       Alexander Velitš, IV. D

 

sip4

 
Nájdete nás aj tu

instagram fb

Kontakty

Obchodná akadémia

Bernolákova 2

036 37 Martin

 

043/422 18 90

043/422 35 79

office@oamt.sk

 

Zriaďovateľ

   logo zsk 

 

Správa o VV činnosti

dokument

Jedálny lístok
Žiacka knižka
ISIC/EURO 26

isicoa3

Meniny
Meniny na web
Dotazník spokojnosti

dotaznik